Pameran Téknologi Bahan Komposit Internasional Cina ka-26

Tanggal 2 Séptémber 2020, Pameran Téknologi Industri Komposit Internasional ka-26 Cina (CCE2020), disponsoran ku China Composites Group Co., Ltd., sareng ko-dikelompokeun ku Asosiasi Industri Komposit Cina sareng FRP Cabang Cina Keramik Society, dibuka di Shanghai.

2020 ditakdirkeun janten taun anu luar biasa dina sajarah manusa. Ti saprak wabah ieu, industri bahan komposit di Cina bahkan dunya parantos parah kapangaruhan. Seueur perusahaan parantos lirén damel, ngeureunkeun produksi, ngirangan pengeluaran taunan, sareng ngarévisi ekspektasi kinerja taunan. . Dina kontéks ieu, Paméran Komposit Internasional Cina diayakeun sakumaha anu dijadwalkeun, narik langkung ti 600 paméran domestik sareng asing, tujuanana pikeun mingpin industri komposit kaluar tina halimun sareng pulih sapinuhna. Éta nyandak panilitian tren industri terakhir sareng pangadilan, tampilan téknologi inovatif sareng kasempetan kerjasama bisnis pikeun perusahaan komposit.

news (2)
news (3)
news (5)
news (6)

Dina taun 2020, nyanghareupan kaayaan internasional anu rumit sareng teu stabil sareng pangaruh dua tina epidemi pneumonia makuta anyar, industri bahan komposit parantos ngalaman awal anu paling nangtang. Dina kaayaan anu sesah sapertos kitu, perusahaan kami aktip milari solusi bari ngalakukeun padamelan anu hadé dina pencegahan sareng pangendalian wabah, ngagunakeun inovasi téknologi, aplikasi bahan anyar, pamekaran pasar sareng léngkah-léngkah sanés pikeun nyéépkeun waktos anu leungit ngalawan tren.

"Paméran Bahan Komposit Internasional Cina" mangrupikeun pameran téknologi profesional bahan komposit pangageungna sareng paling berpengaruh di daérah Asia-Pasipik. Kusabab didirikeun taun 1995, kalayan misi promosi kamakmuran sareng pamekaran industri matérial komposit, éta parantos netepkeun hubungan koperasi jangka panjang anu saé sareng industri, akademi, lembaga panilitian ilmiah, asosiasi, média sareng departemén pamaréntah anu aya hubunganana, sareng narékahan ngawangun sakabéh ranté industri matéri komposit Platform online / offline pikeun komunikasi téknis, bursa inpormasi, sareng bursa tanaga ayeuna parantos janten vane penting pikeun pamekaran industri bahan komposit global sareng terkenal di bumi sareng luar negeri.

news (1)

Pos waktos: Apr-12-2021