R & D produk énggal

Tilu kaunggulan poros drive serat karbon:

Mimiti, tina sudut pandang kakuatan, sanaos serat karbon mangrupikeun bahan serat, kakuatan produk saatos kabentukna langkung saé tibatan bahan-bahan strukturna, utamina ngagaduhan kakuatan lentong anu saé sareng tahan langkung ageung tibatan batang drive logam .

Dina waktos anu sasarengan, kakuatan tarik bahan serat karbon sababaraha kalieun tina waja, sareng kakuatan guntingna ogé langkung saé tibatan bahan-bahan struktural anu paling, anu nyumponan kabutuhan kakuatan panggunaan.

imgnews

Serat karbon mangrupikeun bahan ngirangan beurat anu saé. Padetanana ngan ukur 1,7g / cm3. Kapadetan bahan struktural anu biasa dianggo aluminium sareng waja masing-masing 2,7g / cm3 sareng 7.85g / cm3. Upami babandingan, poros drive anu didamel tina serat karbon langkung kondusif pikeun ngawujudkeun strukturna

Ringan, nalika struktur awak hampang, éta bakal ngabantosan ngawujudkeun hemat energi sareng réduksi émisi mobil.

Tungtungna, laju kritis ngarujuk kana kagancangan nalika rotor geter pisan. Sacara umum, nalika rotor ngajalankeun laju gancang, geter parah lumangsung, sareng lengkungan aci naék sacara signifikan. Operasi jangka panjang bakal nyababkeun deformasi serius atanapi bahkan ngarusak aci.

Aci anu didorong ngagaduhan kecepatan kritis anu luhur, anu sacara efektif tiasa nyingkahan masalah sapertos kitu.

Nalika résin, agén penyembuhan sareng bahan sanés dicampurkeun dina proporsi anu tangtu, teras lawon serat karbon nyusup, saatos séép pangobatan, bahan komposit serat karbon kabentuk, nyaéta bahan kisi hideung anu sering urang tiasa sering tingali kana mobil. Bahan ieu ngagaduhan kaunggulan anu bahan logam tradisional henteu tiasa cocog.

Nanging, poros transmisi serat karbon henteu lengkep diwangun ku serat karbon. Sabalikna, rorongga aci transmisi munggaran didamel tina bahan bolong logam, sareng sakumpulan serat filamén karbon kalayan panjangna langkung ti 100 méter sacara tatu sacara spiral dina rorongkong logam.

newsimg2

Waktos Post: Mar-30-2021