Warta

  • The 26th China International Composite Materials Technology Exhibition

    Pameran Téknologi Bahan Komposit Internasional Cina ka-26

    Tanggal 2 Séptémber 2020, Pameran Téknologi Industri Komposit Internasional ka-26 Cina (CCE2020), disponsoran ku China Composites Group Co., Ltd., sareng ko-dikelompokeun ku Asosiasi Industri Komposit Cina sareng FRP Cabang Cina Keramik Society, dibuka di Shanghai. ...
    Maca deui
  • R & D new products

    R & D produk énggal

    Tilu kaunggulan poros serat serat karbon: Anu mimiti, tina sudut pandang kakuatan, sanaos serat karbon mangrupikeun bahan serat, kakuatan produk saatos kabentuk langkung saé tibatan bahan baku strukturna, utamina ngagaduhan stréng anu béngtok ...
    Maca deui
  • Karakteristik pamrosésan sareng lapangan aplikasi tabung serat karbon

    Tabung serat karbon, ogé katelah tabung karbon, mangrupikeun produk tubular tina serat karbon sareng résin. Métode produksi anu biasa dianggo nyaéta serat karbon prepreg rolling, pultrusion filamén serat karbon, sareng gulungan. Dina prosés produksi, tipena sareng ukuran tabung serat karbon tiasa janten ...
    Maca deui