Titik Nyeri Industri Sareng Kauntungan Produk

Tina sudut pandang pasar serat karbon global, pangsa pasar serat karbon nagara kuring di 2019 naék tina 22,8% di 2018 janten 31,7%, anu matak pikaresepeun. Ieu hubungan raket sareng usaha perusahaan pikeun ningkatkeun kakuatan internalna sareng ningkatkeun kualitas sareng ngirangan biaya mangtaun-taun. Tina sudut pandang harga, dina 2019, kusabab kakurangan pasokan tow tow anu ageung di pasar internasional sareng ningkatna tingkat kontrol biaya industri serat karbon nagara kuring, harga serat karbon nagara kuring sareng harga produk internasional dina dasarna parantos aya kaayaan kasaimbangan, anu ngajantenkeun serat karbon nagara kuring sareng Ékspor produk na dina batch parantos dimungkinkeun. Ditambahkeun sareng pangaluyuan nagara kuring anu relevan dina tingkat potongan harga pajeg ékspor, perusahaan serat karbon tiasa nimbangkeun nyandak kasempetan pikeun mekarkeun pasar luar negeri.

Bahan utama tabung serat karbon nyaéta serat karbon. Serat karbon ngagaduhan kakuatan tarik anu kuat, lemes sareng gampang diolah, utamina sipat mékanisna saé pisan. Serat karbon ngagaduhan kakuatan tarik anu beurat sareng beurat enteng. Dibandingkeun sareng serat kinerja tinggi anu sanés, serat karbon ngagaduhan kakuatan khusus anu pangluhurna sareng modulus khusus.

Advantage1

Nanging, ngadamel tabung serat karbon langkung ageung diaméterna sareng panjangna langkung lami parantos janten masalah utama dina industri serat karbon. Ieu ogé titik nyeri anu utama pikeun industri tabung serat karbon. Sanés ngan ukur téknologi produksi anu diwatesan, tapi ogé ngagaduhan hubungan anu ageung sareng alat produksi. Dina raraga ngarengsekeun masalah ieu, perusahaan urang henteu ngan ukur nyewa teknisi propésional anu gaduh gaji tinggi, tapi ogé nyéépkeun artos ageung artos kanggo ngawangun alat produksi anu maju. Ngamajukeun pamekaran industri serat karbon.

Advantage2
Advantage3