Tabung Fiberglass

Pedaran pondok:

Produk tahan ka korosi gas sareng cairan asam, alkali, uyah, sareng pelarut organik sahingga tiasa nyingkahan masalah baja karat sareng kai buruk.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan produk

Urang tiasa nyumponan sarat konsumén pikeun panjang sareng diameter tabung serat karbon. Panjangna tiasa dugi ka sapuluh méter sareng diaméterna tiasa dugi ka 500mm. Sareng saatos prosés produksi anu maju sareng kontrol kualitas anu ketat, urang tiasa ngahasilkeun produk kualitas luhur.

 Pasipatan profil FRP

1. tahan korosi:
Produk tahan ka korosi gas sareng cairan asam, alkali, uyah, sareng pelarut organik sahingga tiasa nyingkahan masalah baja karat sareng kai buruk.

2. beurat enteng sareng intensitas tinggi:
Produk fiberglass dibentuk ngaliwatan solidification fiberglass sareng résin dina suhu luhur. Densitasna ngan ukur saparapat tina baja, sareng dua per tilu tina aluminium. Tapi intensitasna sapuluh kalieun tina PVC, ngaleuwihan produk aluminium sareng ngahontal tingkat baja karbon umum. Kusabab beurat enteng na, produk peryogi dukungan dasar kirang sareng gaduh fitur pamasangan gampang sareng biaya murah.

3. Inflaming Retarding:
Indéks oksigén umum produk fiberglass umum nyaéta di luhur 32 (numutkeun GB8924). Ku desain, indéks nyebarkeun seuneu tina produk étiléna retarding inflaming anu luhur aya di handapeun 10, anu minuhan sarat résistansi seuneu seuneu pikeun kaamanan.

4. Résistansi tabrakan sareng Résistansi kacapean:
Produk fiberglass tiasa nolak tabrakan sareng ngajaga bentuk aslina saatos dibengkokkeun teras janten spring.

5. Résistansi Umur:
Umur umur normal nyaéta langkung ti 20 taun. Hasil panilitian nunjukkeun yén intensitasna tetep bakal nahan langkung ti 85% saatos 20 taun kakeunaan suasana.

6. penampilan anu saé sareng Pangropéa Gampang:
Warna bubur produk fiberglass dicampurkeun sareng résin supados warna na cerah sareng sesah diudar. Teu kedah lukisan di permukaan anu bersih saatos dikumbah.

Fiberglass tube (2)
Fiberglass tube (4)
Fiberglass-tube-(5)

Panerapan pipa FRP

tiasa nyumponan sarat khusus pangguna, sareng tiasa dianggo di daérah lemah lembut anu lemah, daérah loess anu tiasa roboh, daérah danau sareng luas sedeng korosif kimia anu luhur, jsb Éta nganut set lengkep bantal tabung sareng mangrupikeun cara jalur pipa multilayer. Éta ogé tiasa janten tabung pelindung nalika kabel nyebrang sasak atanapi walungan.

1 Proyék kisi sareng pembaruan jaringan listrik kota.
2 Proyék renovasi kota kota.
3 Pangwangunan bandara penerbangan sipil.
4 Taman industri, pangwangunan désa.
5 Jalan lalu lintas sareng pangembangan rékayasa sasak

Fiberglass tube (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk