Pipa serat dua arah nyambungkeun serat karbon

Pedaran pondok:

Urang sadayana terang yén mustahil pikeun muterkeun tabung serat karbon ku téknologi pamrosésan tradisional, sabab éta bakal ngarusak struktur serat karbon. Janten duanana tungtung diganti ku bagian aluminium. Atanapi nganggo résin sareng lem pikeun ngabeungkeut bagian serat karbon anu diolah kana tabung serat karbon aslina.


Detil Produk

Tanda Produk

 Modél NO.

s-01

Beungeut

3K Glossy / Matte / sakumaha Diperyogikeun

 MOQ

1

Paket Angkutan

Kotak Kertas, Busa, Kantong Tekanan Tinggi

 Spésifikasi

500mm * 58mm * 78mm Sakumaha diperyogikeun

 Asalna

Wehai

Kodeu HS

6815993999

Beurat

2kg

Kapasitas Produksi

5000 Potongan Per Bulan

Bahan atah

Serat Karbon Dumasar Polyacrylonitrile

Gambar lengkep

Carbon fiber two-way connecting pipe (3)
Carbon fiber two-way connecting pipe (4)
Carbon fiber two-way connecting pipe (1)

Kauntungan pangbadagna produk

Urang sadayana terang yén mustahil pikeun muterkeun tabung serat karbon ku téknologi pamrosésan tradisional, sabab éta bakal ngarusak struktur serat karbon. Janten duanana tungtung diganti ku bagian aluminium. Atanapi nganggo résin sareng lem pikeun ngabeungkeut bagian serat karbon anu diolah kana tabung serat karbon aslina. Ngalakukeun éta bakal pisan kaleungitan kinerja tabung serat karbon éta sorangan, sareng kaku sareng kateguhan bakal ngirangan pisan. Dina raraga ngabéréskeun masalah ieu, urang nyobian nganggo metode mesin pikeun nyiptakeun konektor serat karbon lengkep. Saatos seueur percobaan, urang tungtungna mendakan metode produksi anu stabil. Akhirna urang sadar kana integrasi pipa penghubung serat karbon. Sipat fisik sareng kimia tabung parantos ningkat pisan

Lingkungan lumaku produk

1. Nyambungkeun bagian dina alat ageung
2. Dua arah nyambungkeun pipa pikeun pipa transportasi
3. Alat-alat militér, alat-alat médis, bagian alat-alat aerospace

Kauntungan produk

1. Kakuatan tarik anu luhur: Kakuatan serat karbon 8-10 kali langkung tina waja, biasana di luhur 3500mpa, sareng kinerja anu saéna tiasa ngahontal 5000mpa.

2. Kapadetan lemah sareng beurat enteng, kapadetanna ngan ukur 1/4 tina waja.

Fitur

Tabung serat karbon ngagaduhan kaunggulan kakuatan tinggi, umur panjang, tahan korosi sareng beurat enteng. Hal ieu seueur dianggo dina produk sapertos langlayangan, pesawat modél penerbangan, rupi-rupi pendukung, poros alat-alat, alat-alat otomatis, mesin étching, tandu médis, alat-alat olahraga sareng sajabina. Serangkaian sipat unggulan sapertos stabilitas dimensi, konduktivitas listrik, konduktivitas termal, koefisien ékspansi termal rendah, pelinciran diri, nyerep énergi sareng tahan shock. Sareng ngagaduhan ciri modulus khusus tinggi, tahan kacapean, tahan ngarayap, tahan suhu luhur, tahan pakean sareng sajabina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami