kutub teleskopik serat karbon pikeun tihang ngabersihkeun jandéla

Pedaran pondok:

1. Cahaya pisan sareng kuat pisan.

2. Durance alus teuing.

3. Katahanan korosi.

4. planeness alus teuing

5. Pisan fléksibel.

6. penampilan anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Jenis

Tabung serat karbon

Tempat Asalna

Shandong, Cina (Daratan)

Jumlah Modél

Diaméterna: 0,5mm-800mm

Ukuran

dumasar kana pamundut konsumén

Fungsi

dumasar kana pamundut konsumén

Tipe Tube

Gulung-gulung

Warna

Hideung

Fitur Bahan

Ngagem-tahan

Kandel

dumasar kana pamundut konsumén

Fitur

Glossy, matte

Wangunna

Babak

Bahan

Serat karbon, serat gelas

Pamakéan

dumasar kana pamundut konsumén

Gaya

Lain

Fitur

1. Cahaya pisan sareng kuat pisan.
2. Durance alus teuing.
3. Katahanan korosi.
4. planeness alus teuing
5. Pisan fléksibel.
6. penampilan anu saé.

Aplikasi pikeun Tubing Serat Karbon urang

  • Pesawat ringan
  • Pesawat Prototipe
  • Aeroangkasa
  • Radar sareng anteneu GPS
  • Munara komunikasi
  • Ngaku sareng nguatkeun balok
  • Angin kakuatan
  • Karajinan otonom
  • Nangkep kandaraan henteu dijalankeun ngageleger
  • Parabot jero cai
  • Perumahan teleskop
  • Pipa teleskop ageung truss
  • Karajinan Ketinggian Tinggi
  • Panangan robotic
  • Balok angkot
  • Alat pangukuran
  • Perumahan éléktronika
  • Parangkat tambang
  • Seni pertunjukan sareng produksi
  • Aplikasi minyak sareng Gas handap-liang
  • Nyetak rol sareng pituduh
  • Struktur Truss
  • Gerbang kaamanan
  • Fotografi sareng gambar gerak
  • Generasi énergi
  • Pabrik balok
  • Sebaran produk
  • Parabot médis
  • Tanaga surya
  • Perumahan Sél Suluh
pic2_1
pic3_1
pic4_1

The Tiang Serat Karbon Serat Karbon ngagaduhan kakuatan anu tinggi, kaamanan anu saé, transportasi anu merenah sareng fitur pamasanganana parantos janten salah sahiji bahan alternatip anu énggal pikeun produk industri modéren.

Sadia dina ukuran standar sareng custom, tiang komposit teléskopis kami nunjukkeun kakuatan anu luar biasa, daya tahan, ringan sareng kaku.

Kutub Serat Karbon Teleskopik tiasa disayogikeun numutkeun sarat konsumén, punten wartoskeun tiang Serat Karbon Teleskopik  diameter lengkep, panjang, kuantitas sareng panggunaan  anjeun peryogi, sareng upami aya sarat khusus, maka urang tiasa ngadamel cutatan pikeun rujukan anjeun.

Pakét: Urang tiasa ngalakukeun pakét naon waé sakumaha sarat anjeun.

Waktos pangiriman: 7 dinten pikeun urutan sampel OEM.

Pamayaran:

T / T, Western Union, Paypal

pic5_1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami