Roller serat karbon

Pedaran pondok:

Roller komposit serat karbon gaduh tegangan rendah sareng inersia alit. Inersia na ngan ukur 1/5 tina rol logam tradisional, anu tiasa gancang Mimitian atanapi lirén;


Detil Produk

Tanda Produk

Modél No. G-01 Tahan korosi
Warna Hideung Logam Aluminium
Beurat 15kg Beungeut 3k herang / sakumaha diperlukeun
Pakét Kotak kertas , busa ,Kantong tekanan tinggi Spésifikasi 1500mm * 255mm * 234mm
Orgin Weihai Kodeu HS 6815992000

Rincian Produk

Nembe, ku ningkatna salajengna industri manufaktur domestik, mesin industri laun dimekarkeun dina arah kualitas luhur, efisiensi tinggi, karbon handap sareng perlindungan lingkungan. Roller komposit serat karbon gaduh tegangan rendah sareng inersia alit. Inersia na ngan ukur 1/5 tina rol logam tradisional, anu tiasa gancang Mimitian atanapi lirén; gancang ngajalankeun gancang, nepi ka 70% gancang ti roller logam tradisional; deformasi leutik, résistansi kacapean anu saé, umur hirup panjang, biaya investasi sakali waktos langkung seueur tibatan logam, nilai panggunaan jangka panjang anu langkung luhur. Nanging, sarat manufaktur rol serat karbon ogé luhur pisan, naha éta akurasi permukaan atanapi kasaimbangan dinamisna, sareng sajabana, bakal ngagaduhan pangaruh anu penting dina kinerja sakumna mesin.

Kauntungan produk

Weihai Yantuo Composite Material Technology Co., Ltd., anu parantos nyayogikeun sajumlah ageung gulungan serat karbon sedeng, sedeng sareng alit kanggo pilem, kertas, aki-aki litium, foil, lawon non-anyaman, percetakan sareng pabrik mesin sanésna, ngiringan konsumén . Dina waktos anu sami sareng kauntungan komérsial, seueur pangalaman aplikasi anu relevan ogé parantos akumulasi. Ieu sababaraha conto produk khusus perusahaan ngeunaan serat karbon karbon pikeun ngagambarkeun kaunggulan aplikasi tina serat serat karbon dina mesin industri :

Penerapan gulungan serat karbon dina kertas gulung sareng kertas anu sanés, pilem, mesin aluminium foil:

Dina produksi kertas gulung, ogé kaseueuran produk kertas, pilem, sareng aluminium foil, lébar sareng kagancangan garis produk gulung nalika produksi sareng ngolah langsung nangtoskeun épisiénsi produksi sareng kualitas produksi sadaya produk. Dina waktos anu sasarengan, lébar Kanaékan biaya produksi sareng kanaékan kecepatan garis ogé mangaruhan langsung kana biaya produksi. Dina kasus operasi overspeed tinggi, panjang permukaan gulung tunggal ditangtukeun ku kagancangan kritis gulung. Kacepetan kritis roller sabanding tibalik sareng kuadrat panjang roller, panjang roller dua kali, sareng laju kritis janten saparapat asli.

Nalika panjang roller ngahontal tingkat anu tangtu sareng laju kritis anu langkung luhur diperyogikeun, roller nyalira diperyogikeun gaduh modulus elastis ultra-luhur. Modulus elastis gulungan serat serat karbon nyaéta 240GPa, anu langkung ageung tibatan baja sareng beuratna langkung enteng. Ku alatan éta, inersia leutik, anu tiasa ngirangan pisan tegangan anu dihasilkeun ku produk sapertos gulung nalika operasi, anu langkung saé koordinasi Ground sareng gerakan gancang-gancang sareng percepatan gancang atanapi gerakan déelerasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami