Bingkai plat serat karbon

Pedaran pondok:

Spesifikasi produk: Disaluyukeun sacara ketat numutkeun gambarna, sareng tiasa disayogikeun kanggo pigura plat lisénsi nagara sanés sareng sababaraha jinis produk citakan. Punten konsultasi jasa palanggan pikeun nangtoskeun gaya sareng harga nalika nempatkeun pesen.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi 140mm * 450mm * 2mm Paket Angkutan Kotak Kertas, Busa, Kantong Tekanan Tinggi
Sarat pamayaran T / T, D / P, Western Union, Paypal Kapasitas Produksi: 50, 000 Potongan Per Bulan
Bahan atah Serat Karbon Dumasar Polyacrylonitrile Kinerja Tipe-Kakuatan Luhur

Gambar lengkep

Carbon-fiber-license-plate-frame-(3)
Carbon-fiber-license-plate-frame-(4)
Carbon-fiber-license-plate-frame-(6)
Carbon-fiber-license-plate-frame-(5)

Bingkai plat lisénsi serat karbon murni bénten sareng bingkai plat serat karbon dumasar kana ABS atanapi alloy aluminium. Éta diwangun ku lawon serat karbon kualitas luhur sareng résin. Éta beurat dina beurat, alus dina kateguhan, gaya dina penampilan, luhur-luhur tur berehan, awét tur permanén. Éta henteu keyeng, sareng dilengkepan ku bagian-bagian pikeun tampilan mobil anu pang populerna ayeuna. Béda jeung bahan logam biasa. Bahan logam gampang dikaratkeun ku listrik. Baja tahan karat gampil lungse saatos dianggo dina waktos anu khusus, konéng sareng robih warna, sedengkeun pigura serat lisénsi karbon moal némbongan sapertos kieu.

manual produk

1. spésifikasi produk: Disaluyukeun sacara ketat numutkeun gambarna, sareng tiasa disayogikeun pikeun pigura plat lisénsi nagara sanés sareng sagala rupa jinis produk kapang. Punten konsultasi jasa palanggan pikeun nangtoskeun gaya sareng harga nalika nempatkeun pesen.
2. Bahan: bahan serat karbon murni, kakuatan tinggi sareng beurat enteng;
3. prosés produksi: kapang logam standar tinggi, prosés nyetak panas mencét;
4. LOGO tiasa disesuaikan
Perusahaan urang mangrupikeun produk R&D sareng pabrik produksi nganggo serat karbon salaku bahan baku. Éta ngagaduhan pangalaman produksi anu euyeub sareng modeu manajemén anu asak, pamekaran kapang sareng produk cetakan, post-processing sareng produksi bungkusan, sareng ngagaduhan departemén QC nyalira pikeun ketat ngadalikeun kualitas unggal produk. Unggal léngkah tina prosés. Kami narékahan pikeun masihan anjeun produk serat karbon. Palanggan tiasa nyayogikeun conto pikeun pamekaran, atanapi ngembangkeun sareng ngadamel dumasar kana gambar sareng ideu. Serat karbon ngagaduhan pangaruh streamer anu unik, langkung enteng, tahan ka suhu sareng tekanan anu luhur, sareng tahan ka béngkok. Éta tiasa dianggo dina sagala rupa lapisan masarakat.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami