Aci hawa serat karbon

Pedaran pondok:

Waktos operasi inflasi pondok: Ngan ukur 3 detik pikeun misahkeun sareng nempatkeun poros tiup sareng tabung kertas kanggo ngalengkepan inflasi sareng deflasi. Henteu kedah ngaleungitkeun bagian naon waé dina tungtung aci pikeun pageuh kalibet sareng tabung kertas.


Detil Produk

Tanda Produk

Modél NO.

Q-01

MOQ

1

Bahan

Aluminium, Serat Karbon

Pamakéan

Sagala jinis Mesin Winding sareng Unwinding

Kualitas

Precision tinggi

Paket Angkutan

Kotak Kertas, Busa, Kantong Tekanan Tinggi

Spésifikasi

1200 * 75 * 59 / Sakumaha diperlukeun

Asalna

Weihai

Kodeu HS

6815993999

Sertipikat

Is9001.SGS

Tampilan gambar lengkep

Prinsip kerja: Ngaliwatan ékspansi kantong udara tunggal, konci na dilegakeun, sareng inti batangna bakal dijepit.

Kaunggulan: 1. Kusabab sistem clip-onna anu unik, airbag tiasa gampil digentos saatos sirah aci ditarik, tanpa kedah alat khusus.

2. Beurat serat karbon keychain tiup ngan ukur 1/3 tina poros tiup tradisional, anu cocog pisan pikeun beban beurat sareng penanganan manual muat sareng ngabongkar. Éta tiasa ngirangan kacilakaan padamelan operator dina nanganan, sareng ogé tiasa ningkatkeun épisiénsi damel.

3. Struktur internal didesain supados henteu ngahasilkeun gerakan anu telenges dina bidang kecepatan tinggi.

4. kakuatan tinggi. Lumaku pikeun sagala rupa kabutuhan aplikasi

5. Perlakuan permukaan khusus tiasa dianggo dina sagala rupa lingkungan khusus (bebas debu, korosif, lingkungan suhu luhur).

Pamakean: Cocog sareng aci anu ditarik tina palapis, slitting, percetakan, rewinding, laminating, pembuatan kertas, pembuatan kantong, plastik sareng mesin anu aya hubunganana, anu sacara épéktip tiasa ningkatkeun éfisiénsi damel.

Aci ékspansi hawa mangrupikeun gulungan khusus, poros ékspansi, poros ékspansi, roller tiup, poros tiup, poros tekanan sareng sajabina. Aci tiup sareng leungeun baju kembung tiori cocog pisan dianggo.

Carbon-fiber-air-shaft-(2)
Carbon-fiber-air-shaft-(3)

Fitur

1. Waktu operasi inflasi pondok: Ngan ukur 3 detik pikeun misahkeun sareng nempatkeun poros tiup sareng tabung kertas kanggo ngalengkepan inflasi sareng deflasi. Henteu kedah ngaleungitkeun bagian naon waé dina tungtung aci pikeun pageuh kalibet sareng tabung kertas.

2. Tabung kertas gampang dipasang: tabung kertas tiasa dipindahkeun sareng dibereskeun dina posisi mana waé dina permukaan aci kalayan tindakan ngagembung sareng ngagelebug.

3. beurat ageung beban-bantalan: Diaméter aci tiasa ditangtoskeun numutkeun kabutuhan konsumén anu saleresna, sareng waja atos luhur dipaké pikeun ningkatkeun beurat beban.

4. Efisiensi ékonomi anu luhur: aci didesain salaku fungsi khusus, anu tiasa dianggo pikeun sagala jinis tabung kertas kandel, ipis, lega sareng sempit.

5. Pangropéa saderhana sareng waktos panggunaan anu lami: Sanaos aci tiup mangrupikeun aksésoris mékanis, masing-masing bagian dina strukturna masing-masing ngagaduhan spésipikasi anu tetep sareng tiasa dianggo silih gentos, sahingga gampang dijaga.

spésifikasi
Aya 1 inci, 1,5 inci, 2 inci, 2,5 inci, 3 inci, 6 inci, 8 inci, 10 inci, 12 inci, lengan ekspansi hawa, sareng sajabana, numutkeun kabutuhan pelanggan, spésifikasi anu béda tina poros ékspansi udara tiasa diolah sareng dihasilkeun.

 

Aplikasi

Aci ékspansi hawa ngagaduhan rupa-rupa kagunaan: mesin naon waé anu tiasa di rewinding, dirobih sareng di slitting tiasa dianggo pikeun aci ékspansi hawa.

Cocog pikeun alat percetakan: Mesin eksposur, mesin percetakan flexo, mesin gravure, mesin cetak mérek sareng sajabina.

Cocog sareng alat mékanis anu sanés: mesin palapis, mesin kulit, mesin setting, mesin embossing, mesin slitting, mesin motong maot, mesin roll kertas, mesin laminating, mesin laminating, Film niupan mesin, mesin foaming, mesin laminating, mesin embossing, mesin kertas , mesin non-anyaman, mesin inspeksi lawon, mesin stamping panas, alat batré sareng mesin pendukung anu sanésna anu ngadukung.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami