Tentang Kami

Tumuwuh Kaahlian Anjeun

Nyayogikeun Solusi Anu Pangsaéna

Kami Ngagaduhan Langkung 19+ Taun Pangalaman Dina Bahan Panilitian Panilitian sareng Pangwangunan

Yan Tuo Composite Material Technology Co., Ltd. perenahna di Weihai di tungtung wétaneun Semenanjung Shandong sareng Cape of Good Hope di Wétan. Perusahaan didirikeun dina 14 Agustus 2012. Perusahaan utamina kalebet dina panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan bahan komposit. 

Produk utami mangrupikeun spésipikasi rol pituduh karbon, kurung serat karbon, kendang serat karbon, tabung balok utama komposit ageung sareng sedeng, tabung antena, tabung karbon flanged, sareng batang stop mobil. Produk utama nyaéta panalungtikan téknologi tabung serat karbon sareng pamekaran; Ngolah sareng penjualan pipa serat karbon; Impor sareng ékspor barang sareng téknologi dina lingkup filing.

Product-detail-presentation-5

Kakuatan perusahaan

Kami salawasna nyayogikeun palanggan sareng produk anu saé sareng dukungan téknis, sareng layanan saurna jual.

Perusahaan urang ayeuna tiasa ngahasilkeun bahan komposit kaliber ageung, serat karbon atanapi pipa serat kaca kalayan diaméter 500mm sareng panjang 20 méter, sareng pipa peuntas sanés anu panjangna benten.

Desain produksi tiasa dilaksanakeun numutkeun syarat pelanggan.

pic1111

aboutimg

Naha Pilih Kami?

Kusabab didirikan, perusahaan parantos kéngingkeun reputasi anu saé tina konsumén kalayan reputasi anu saé sareng kualitas anu dipercaya. Perusahaan nyandak pangembangan profesional salaku pitunjuk, produk sareng jasa kualitas luhur sakumaha tujuanana, sareng nyumponan kabutuhan konsumén salaku tujuanana, supados ngahontal pangembangan jangka panjang sareng obat kuat. Kami ogé bakal rutin ngayakeun pasanggiri katrampilan vokasional, sareng kami ogé bakal ngatur para karyawan angkat ka sababaraha tempat pikeun diajar sareng nganjang.

Kamampuh Dagang

Syarat Komérsial: FOB, CFR, CIF
Sarat pamayaran: LC, T / T, D / P, PayPal, Western Union,
Waktos Rata-rata Diterangkeun: jero 15 workday
Jumlah Staff Perdagangan Luar Negeri: 5-10
Ékspor Taun: Saprak2013
Ékspor Perséntase: 25% -30%
Pasar Utama: Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa Wétan, Asia, Afrika, Éropa Kulon
Palabuan pangcaketna: Qingdao

Produk Kami

Perusahaan urang ngahususkeun dina ngahasilkeun sababaraha spésifikasi pipa komposit. Kami gaduh langkung ti sapuluh taun pangalaman produksi sareng sacara profesional ngerjakeun proyek OEM. Tangtosna, urang ogé ngadamel pancing dina waktos anu sami. Upami anjeun masihan kami kasempetan pikeun damel bareng sareng anjeun, anjeun bakal ngalaman jasa pangsaéna sareng kualitas produk anu pangsaéna.

Product-Image-2

Product-Image-2

Product-Image

Product-Image-3.jpg

Pikeun tujuan ieu, urang nampi pisan palanggan anyar sareng lami ti sagala rupa lapisan masarakat pikeun nganjang sareng pituduh.