8000mm Panjang ID200mm Od204mm Karbon Serat Tube

Pedaran pondok:

Urang tiasa nyumponan sarat konsumén pikeun panjang sareng diameter tabung serat karbon. Panjangna tiasa dugi ka sapuluh méter sareng diaméterna tiasa dugi ka 500mm. Sareng saatos prosés produksi anu maju sareng kontrol kualitas anu ketat, urang tiasa ngahasilkeun produk kualitas luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

img

Kauntungan produk

Urang tiasa nyumponan sarat konsumén pikeun panjang sareng diameter tabung serat karbon. Panjangna tiasa dugi ka sapuluh méter sareng diaméterna tiasa dugi ka 500mm. Sareng saatos prosés produksi anu maju sareng kontrol kualitas anu ketat, urang tiasa ngahasilkeun produk kualitas luhur.

Presentasi detil produk

Product detail presentation (2)
Product detail presentation (1)
Product detail presentation (3)
Product detail presentation (5)
Product detail presentation (4)

Tujuan utama serat karbon nyaéta pikeun nyampur résin, logam, keramik sareng karbon salaku bahan anu nguatkeun pikeun ngajantenkeun bahan komposit anu maju. Serat karbon bertulang résin epoxy résin gaduh kakuatan anu pangluhurna sareng modulus khusus di antara bahan rékayasa anu aya. Résistansi serat karbon luhur suhu luhur diantara sadaya serat kimia.

Tabung serat karbon gaduh seueur kagunaan, sareng tiasa dijantenkeun balok rangka tulang pesawat, poros panah, bagian struktural balap formula, batang pancing, panangan robotic, poros transmisi, jst.

Jasa saatos-jualan

Kami bakal nyayogikeun dukungan téknis profesional salami prosés, kalebet tindakan pancegahan pikeun panggunaan, masalah kaamanan, instalasi sareng pitunjuk panggunaan. Sareng tanggung jawab pinuh pikeun masalah produk éta sorangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami